Image
Image
Image

"Ne-am cam ambalat! Creștem, tot creștem..."

Un copac crește dintr-o simplă sămânță. O plantezi, o uzi, apoi îngrijești planta fragilă, iar într-o bună zi, admiri, în toată splendoarea sa, semețul arbore. Aceasta este, de fapt, evoluția firească a tuturor lucrurilor și situațiilor din viață, în care dacă investești pasiune, dedicare și optimism, ajungi să te bucuri de rezultate pozitive. O viziune care a fost transpusă și în firma noastră, și pe care vrem să o împărtășim cu voi!

La început a fost sămânța: ideea de a demara o afacere practică, care să susțină alte afaceri. Iar ambalajele, atât de utile și necesare multor domenii de activitate, au fost materialul nostru de lucru!

Am început în anul 2008, cu doar trei angajați. Un spațiu închiriat, câteva birouri, anexe și mici spații de depozitare pentru marfă. Încet-încet, cu muncă susținută și multă determinare, rezultatele au început să se vadă. În doar trei ani, echipa noastră era compusă din 6 angajați, iar peste încă un an, în 2016, am ajuns să fim 9!

Ne-am extins, și, la fel de natural precum copacul care își întinde crengile din ce în ce mai mult în fiecare an ce trece, în 2019 a venit timpul să ne mutăm în propriul nostru sediu. Echipa Policrom era deja compusă din 10 oameni, aveam nevoie de mai multe birouri, dar și de spații de depozitare pentru gama tot mai mare de ambalaje solicitată de către clienți. Un sediu nou, un suflu nou, dar și dorința de a ne avânta spre noi proiecte!

În plină pandemie, în 2021, s-a ivit oportunitatea să investim într-un nou spațiu: o hală de 700 mp și un teren de 1900 mp, amplasate chiar lângă sediu. Deși auspiciile nu erau foarte favorabile, nu am ezitat să facem acest pas. Motivele? Mai presus de orice, încrederea noastră în viitor, dar și din necesitate. Pandemia a adus cu sine creșterea consumului de hârtie, cât și de carton, piața de delivery fiind, în mod evident, pe un trend ascendent. Însă această situație a creat turbulențe majore pe piața furnizorilor de ambalaje. Conjuncturile economice incerte, inconsistența furnizorilor de materii prime, sau chiar inexistența materiei prime pe piață, creșterea generalizată a prețurilor, mărfuri cu termene absurde de livrare, costurile crescute ale transportului, ne-au determinat să dorim crearea unei stabilități. Atât pentru noi, cât și pentru partenerii noștri!

Și astfel, prin achiziția halei și investițiile în stocurile de materie primă, am fost capabili să oferim continuitate în livrare atât către clienții noștri actuali, cât și către clienții noi, aflați la început de drum, care aveau nevoie de un furnizor de ambalaje serios, de prețuri mai stabile și de termene scurte de livrare.

Astăzi, suntem bucuroși că am ajuns în acest punct, în care putem simți efectiv creșterea. Am evoluat pe toate planurile: o echipă sudată, spații extinse, clienți mulțumiți.
Copacul nostru a crescut frumos și îl îngrijim în continuare!

Oferim ambalaje de tip fast food, street food, delivery, HoReCa precum si, pungi, cutii carton, sacose, saci hartie, folii BOPP sau CAST sau produse BIODEGRADABILE.

Contact

0728 737 777

office@policrom.eu

Str Livezilor CP:500483

jud. Brasov