Image
Image

Curat de la A la Z!

Ați avut ocazia să întâlniți vreun nostalgic al vremurilor trecute care să declare că ”înainte” era mai bine? Că oamenii erau mai sănătoși, deși nu era atâta preocupare pentru igienă? Noi ne îndoim teribil că progresul înseamnă să rămânem fideli unor obiceiuri care, în timp, s-au dovedit a avea efecte negative asupra stării noastre de sănătate!

De dragul unui exercițiu imaginar, flashback direct în vremea comunismului.

...Mergem la magazinul din cartier să cumpărăm o franzelă, ”așa mai rumenă”. Vânzătoarea începe să scormonească în raft, alegând-o pe cea care consideră că ar corespunde cerinței. Ne-o dă, îi înmânăm bancnotele murdare din portmoneu, ea le pune în sertar, iar noi ne dăm seama că franzela aleasă e cam arsă. Așa că o refuzăm. Vânzătoarea strâmbă din nas, ia franzela, o așază înapoi în raft și începe să ne caute alta. În cele din urmă, luăm franzela ”bună” și suntem clienți mulțumiți! Însă am neglijat un aspect: înaintea noastră, în magazin au fost și alți clienți, iar vânzătoarea a atins bani, tejghea, sertare. Fără mănuși de unică folosință, desigur, că pe-atunci nu erau! ...Mai departe, mergem pe fir până în fabrica de pâine: utilaje de tot soiul, mai vechi sau mai noi, saci de sare și făină depozitate în diferite încăperi, cuve de malaxare, mese pentru modelarea franzelelor, și, în cele din urmă, lăzile de plastic pline cu pâini, ce sunt cărate spre mașinile de distribuție.

Iar acum, înapoi în prezent! Oare ce ne-a trecut prin cap, văzând acest film cu ochii minții? Exagerăm puțin, dar totuși, există o mare probabilitate ca în tot lanțul de fabricare – desfacere, igiena să fie precară pe alocuri, iar produsele să intre în contact cu mâini murdare, microbi, săli de depozitare insalubre, camioane prăfuite, magazii întunecate și rafturi cu firimituri adunate prin colțuri.

Generațiile tinere nu își pot imagina acele timpuri, căci acum suntem într-o altă eră. Din fericire, acum sunt disponibile ambalaje de hârtie, cutii de carton, caserole din plastic, sacoșe bio și folie alimentară care să protejeze produsele pe care le consumăm de mediul extern. Și din fericire, existăm și noi, Policrom! Acesta este munca noastră, să furnizăm pieței ambalajele necesare unei societăți de consum moderne. Ambalaje noi-nouțe, curate, intacte, pentru o mulțime de domenii de activitate!

Dar ambalajele sunt doar o parte din imaginea de ansamblu. În perioada actuală este imperativ ca igiena să fie prioritară, așa că a fost un pas firesc să introducem în portofoliul nostru și produsele de curățenie Detergenți pentru mâini, pardoseli, frigidere sau cuptoare, produse igienizante, dezinfectanți sau soluții de curățenie cu ioni de argint, gata să neutralizeze agenţii patogeni și microbii! Toate sunt puse la dispoziția partenerilor noștri, fie că aceștia activează în domeniul panificației, HORECA, home-delivery ori în alte domenii de producție sau distribuție.

Suntem în pas cu timpurile și mereu atenți la nevoile pieței, căci finalmente toți suntem consumatori!

Oferim ambalaje de tip fast food, street food, delivery, HoReCa precum si, pungi, cutii carton, sacose, saci hartie, folii BOPP sau CAST sau produse BIODEGRADABILE.

Contact

0728 737 777

office@policrom.eu

Str Livezilor CP:500483

jud. Brasov