Ucraina 11.03.2022

Cu toții asistăm la evenimentele dureroase din Ucraina. O țară în suferință, cu oameni în suferință, în situații extreme. Este greu să nu faci nimic, să nu te lași deloc afectat. Important este ca fiecare dintre noi să facă un mic efort. Ajutați de donațiile unor oameni inimoși, acum câteva zile am reușit să organizăm un transport cu provizii destinat lor, vecinilor noștri năpăstuiți. Pentru mulți dintre noi poate sunt lucruri banale, pe care le avem mereu la îndemână sau pe care le putem cumpăra repede dintr-un supermarket. Dar pentru cei care acum sunt răspândiți care pe unde, departe de propriile cămine, aceste lucruri de strictă necesitate pot însemna mult. O pătură călduroasă, o lanternă care să le lumineze noaptea ”casa temporară” sau un mic dulce pe care să-l ofere celui mic, aflat, iată, într-o situație de viață pe care niciodată nu ar fi trebuit să o trăiască!
Restul detaliilor nu au nici o importanță. Documentele, procedurile care s-au impus, sau drumul de două ore de la granița românească până în Mucacevo, nord-vestul Ucrainei. Acolo, la punctul terminus, locul în care am descărcat ajutoarele, am simțit pe deplin că totul a meritat. Am putut contribui cu ceva. Și chiar dacă gestul nostru a fost mic, atâta timp cât vor mai exista și alte asemenea mișcări solidare, vom aduce, poate, o mică rază de soare. Căci floare cu floare… se face primăvară.
Mulțumim colegilor noștri și tuturor persoanelor care s-au implicat în această acțiune și sperăm să reușim și mai mult!

Oferim ambalaje de tip fast food, street food, delivery, HoReCa precum si, pungi, cutii carton, sacose, saci hartie, folii BOPP sau CAST sau produse BIODEGRADABILE.

Contact

0728 737 777

office@policrom.eu

Str Livezilor CP:500483

jud. Brasov