• 0728 737 777

Cum cumpar ?

CUM CUMPAR ?

Clientul este persoana care a accesat www.policrom.eu, care a acceptat termenii si conditiile generale de utilizare, care a initiat si finalizat o comanda sau o cerere de oferta.

Cererea de oferta este doar o solicitare de pret si nu obliga financiar in vreun fel clientul. Cererea de oferta este transmisa departamentului de vanzari, iar reprezentantii nostri va vor contacta telefonic sau pe email pentru a va transmite oferta de pret ori pentru a va solicita eventuale informatii suplimentare necesare intocmirii acesteia.

Comanda reprezinta documentul electronic generat ca urmare a solicitarii unor produse al caror pret este mentionat pe site-ul POLICROM. Comanda este transmisa departamentului de vanzari, iar un reprezentat al societatii noastre va va contacta telefonic pentru a va solicita confirmarea lansarii comenzii, produsul solicitat si cantitatea dorita, termen de livrare, precum si pentru a va comunica modul de transport si costul acestuia. Abia dupa confirmarea clientului, comanda va fi procesata, devenind comanda confirmata, prin care societatea POLICROM SRL este de acord sa livreze clientului produsele comandate, iar clientul este de acord sa primeasca aceste bunuri si sa efectueze plata acestora.

Contact