Despre noi

Dacă ar fi să ne descriem singuri, am spune că suntem o mână de oameni pe care te poți baza. Chiar așa! Suntem precum o cutie solidă în care sunt așezate, în siguranță, prăjiturile delicate. Sau ca o pungă din hârtie, nou-nouță, ce protejează felia de pizza tocmai cumpărată! Comparații ar fi multe, cert este că noi chiar cu asta ne ocupăm: să furnizăm indispensabilele ambalaje.

Firma noastră activează pe piaţa furnizorilor de ambalaje din anul 2008. Încă de la început, scopul nostru a fost să oferim clienților noștri prețuri competitive pentru produsele de ambalare, respectând în același timp cele mai înalte standarde de calitate. Din acest motiv, am căutat să colaborăm doar cu producătorii care au îndeplinit aceste condiții, iar în decursul celor peste 14 ani de activitate ne-am putut asigura pe deplin de profesionalismul acestora.

Astăzi, portofoliul nostru de produse este extins, acoperind majoritatea domeniilor de activitate: panificație, patiserie, restaurante, fast-food, rotiserii, pharma, beauty, electro-IT, auto, retail, construcții etc.

Produsele pe care le oferim variază de la ambalaje flexibile, pungi, ambalaje din carton, sacoşe din hârtie, saci, hârtie de ambalat şi copt, etichete autoadezive în monocromie și policromie, folii în rolă, personalizate sau simple, mono sau multistrat, din BOPP şi CAST PP,  mașini de ambalat orizontale tip flow-pack, până la produse profesioniste de curățenie. Toate aceste ambalaje și articole conexe sunt disponibile în magazinul nostru online https://www.policromshop.ro/, putând fi alese după format, dimensiune etc. și comandate foarte ușor datorită instrumentelor de căutare simple și rapide.

Exceptând produsele de pe stoc, oferim clienților noștri și posibilitatea de a comanda produse personalizate. Împreună cu aceștia dezvoltăm cele mai bune propuneri de design de ambalaj, care să aibă cel mai mare impact la raft. Oferim aceste servicii integrate astfel încât beneficiarul să poată comanda un ambalaj fără să aibă cunoștințe de branding, design, DTP sau alte cunoștințe tehnice.

Servicii oferite:

 

  • Proof-uri (simulari) ale designului de ambalaj pentru clientii care doresc sa observe cum va arata varianta finala a ambalajului.
  • Diagnosticare a calitatii graficii furnizate in functie de cum va arata aceasta pe ambalaj.
  • Optimizarea elementelor unei propuneri grafice pe care clientul o are deja. Acesta inseamna ca adaptam grafica la conditiile tehnice posibile ale masinior de imprimat.
  • Adaptarea elementelor grafice in functie de posibilitatile de ambalare ale masinii (in cazul in care ambalajul este destinat ambalarii automate).
  • Consulatanta in privinta alegerii culorilor din PANTONE astfel incat ambalajul sa arate perfect in mediul in care este expus/folosit.
  • Optimizarea costurilor cliseului prin selectarea atenta a planurilor de culoare.
  • Vectorizare sectiuni text.

Având acces la cele mai noi produse și tehnologii din domeniu, atuul nostru este adaptarea permanentă la nevoile clienților. Viziunea noastră? Să fim un partener de încredere pentru actualii și viitorii colaboratori.

Oferim ambalaje de tip fast food, street food, delivery, HoReCa precum si, pungi, cutii carton, sacose, saci hartie, folii BOPP sau CAST sau produse BIODEGRADABILE.

Contact

0728 737 777

office@policrom.eu

Str Livezilor CP:500483

jud. Brasov