Despre noi

POLICROM Braşov activează pe piaţa furnizorilor de ambalaje din 2008 şi oferă: ambalaje flexibile, pungi, ambalaje din hartie pungi pentru domeniile: panificatie, patiserie, fast-food, rotiserie, farmacie, morarit, sacoşe din hârtie, hârtie de ambalat şi copt, etichete autoadezive in monocromie si policromie, folii in rola, personalizate sau simple, mono sau multi-strat, din BOPP şi CAST PP masini de ambalat orizontale tip flow-pack.
Colaboram cu clientii nostri pentru a dezvolta cele mai bune propuneri de design de ambalaj, cu cel mai mare impact la raft. Avantajul cel mai important este acela ca putem oferi servicii integrate, astfel incat beneficiarul poate comanda un ambalaj fara sa aiba cunostinte de branding, design, DTP sau alte cunostinte tehnice.
Cu noi veti avea acces la cele mai noi produse si tehnologii, deoarece ne adaptam permanent la nevoile dvs.

Servicii oferite:


  • Proof-uri (simulari) ale designului de ambalaj pentru clientii care doresc sa observe cum va arata varianta finala a ambalajului.
  • Diagnosticare a calitatii graficii furnizate in functie de cum va arata aceasta pe ambalaj.
  • Optimizarea elementelor unei propuneri grafice pe care clientul o are deja. Acesta inseamna ca adaptam grafica la conditiile tehnice posibile ale masinior de imprimat.
  • Adaptarea elementelor grafice in functie de posibilitatile de ambalare ale masinii (in cazul in care ambalajul este destinat ambalarii automate).
  • Consulatanta in privinta alegerii culorilor din PANTONE astfel incat ambalajul sa arate perfect in mediul in care este expus/folosit.
  • Optimizarea costurilor cliseului prin selectarea atenta a planurilor de culoare.
  • Vectorizare sectiuni text.
Oferim ambalaje de tip fast food, street food, delivery, HoReCa precum si, pungi, cutii carton, sacose, saci hartie, folii BOPP sau CAST sau produse BIODEGRADABILE.

Contact

0728 737 777

office@policrom.eu

Str Livezilor CP:500483

jud. Brasov