Personalizare

policrom

Flexografia

Este cea mai des utilizata metoda de imprimare in industria ambalajelor. Aceasta tehnica este numita astfel deoarece initial a fost folosita pentru imprimarea cartonului ondulat. Datorita suprafetei neregulate a acestui material, era nevoie de o placa speciala, flexibila, capabila sa mentina un contact permanent cu suprafata de tiparit.
policrom

Rotogravura

Este o metoda de imprimare frecvent utilizata in imprimarea ambalajelor flexibile. Prin acest procedeu informatiile pe care dorim sa le imprimam sunt gravate pe un cilindru de cupru, intr-o masina de tiparit rotativa. Datorita capacitatii mari de transfer de culoare pe care acest tip de imprimare il are, rotogravura este deseori alegerea ideala pentru tiparituri de inalta calitate sau reproduceri fotografice, dar se foloseste si la tiparul de tiraj mare.
policrom

Serigrafie

Este procedeul de imprimare pe suprafețe netede, ce constă în aplicarea pe materialul pe care vrem sa-l personalizam a unui strat de cerneală printr-un șablon cu decupări acoperite cu o sită fină. Imaginea realizată prin imprimarea serigrafică este formată dintr-un număr de puncte care este dat de numărul de ochiuri al sitei, aceasta putand avea densitati diferite (in functie de cantitatea de cerneala ce se doreste a fi transferata pe suport).
embosare

Embosare

Embosarea este o metoda de imprimare uscata in care o matrita incalzita este folosita pentru a aplica grafica pe o anumita suprafata. Aceasta tehnica permite imprimarea uscata pe materiale cum ar fi piele, inlocuitori de piele sau hartie, folosind o presa pre-incalzita la temperatura ridicata.
personalizare folio

Folio

Aceasta metoda de personalizare folio se realizeaza la temperaturi ridicate si prin exercitarea unei presiuni de contact intre folie, suport si platanul incalzit pe care este matrita. Pe langa culorile standard argintiu si auriu folio poate avea si culorile rosu, verde sau albastru
Oferim ambalaje de tip fast food, street food, delivery, HoReCa precum si, pungi, cutii carton, sacose, saci hartie, folii BOPP sau CAST sau produse BIODEGRADABILE.

Contact

0728 737 777

office@policrom.eu

Str Livezilor CP:500483

jud. Brasov